WWW.DOOMSDAY-PREPPERS.NL

WWW.DOOMSDAY-PREPPERS.NL TERUG OP HET NEST

Voor sommige van jullie lezers wellicht een leuk of interessant nieuwtje... Voor anderen misschien wel oud nieuws. Máár het is inderdaad waar; de website van Doomsday Preppers is de start geweest van ons online avontuur met wat vandaag de dag bekend staat als The Dutch Prepper.

Zo zat het toen...

Ergens halverwege 2010 werd uit verschuivende persoonlijke interesses (van houtbewerking richting websdesign) een softwarepakketje aangeschaft. Met de al bestaande fascinatie voor prepper-gerelateerde zaken was het thema voor het uitproberen van de software - een website bouwen - vrij snel duidelijk!

Toen er in 2014 zich een gelegenheid voordeed om op een meer serieuze manier verder te gaan met het door ons zo geliefde onderwerp - en The Dutch Prepper werd geboren - kreeg de website van Doomsday Prepper een nieuwe eigenaar. Helaas was dat voor een korte duur want al in januari 2015 werd de website weer ons eigendom. Door een chronisch tijdtekort bleef de website van Doomsday Preppers tot halverwege 2016 onberoerd tot dat wij opnieuw benaderd werden door iemand de website wel wilde overnemen. Zo gezegd zo gedaan. In juni van dat jaar verhuisde de website opnieuw naar een andere eigenaar waar het tot voor kort verbleef.

Tot eind vorig jaar bleef de website wederom zo goed als ongeroerd. Tot dat wij in december 2017 de vraag kregen te helpen. De nieuwe eigenaren zouden de content van de website opfrissen en nieuwe verhalen aanleveren en wij zouden ons richten op een nieuw en responsive design. Helaas was ons plezier van korte duur. De nieuwe eigenaren hielden er een extreme politieke voorkeur op na waar wij ons absoluut niet in kunnen vinden. En waar wij dus ook zeker niet aan mee wilde werken... laat staan het domein - waar dit alles mee begon - te laten misbruiken.  

Uiteindelijk - na wat juridisch getouwtrek - is de website weer bij ons terecht gekomen. 

 

En zo zit het nu...

De basis voor een nieuwe website van Doomsday Preppers was inmiddels behoorlijk gevorderd maar bij lange niet genoeg om te kunnen lanceren. Ook waren wij inmiddels van mening dat de reguliere website van The Dutch Prepper toe was een update c.q. make-over. Maar... door het nog altijd aanwezige chronisch tijdtekort zou een update voor beide websites een soort van onbegonnen werk worden. Er volgde een moeilijke beslissing. Maar wel één waar we achteraf geen spijt van hebben gekregen. 

Op het frame - dat eerste de nieuwe site van Doomsday Preppers zou worden - hebben wij onze eigen site opgebouwd. Inclusief veel van de oude content máár dus óók inclusief de al deels overgezette originele content van www.doomsday-preppers.nl.