OVER ONS

HEB JE VRAAG OF OPMERKING?

Neem dan contact met ons op via één van de vele mogelijkheden. Je kan bellen, mailen, appen, een berichtje achterlaten op één van onze social media kanalen of et contactformulier onderaan deze pagina invullen. En binnenkort kan je zelfs langskomen! Maar daarover later meer. Houd in iedergeval onze website of social media goed in de gaten. 

Hoe dan ook... Bellen is direct antwoord. Appen is vaak binnen 15 minuten antwoord. Mailen en een berichtje via de social media is binnen 45 minuten antwoord. 

Contactformulier

Dat lijkt ons geen goede informatie
Invalid Input
Mmmm.... dat klopt niet. Probeer het nog eens.
Invalid Input
doomsday-prepper-persoon-1.png

WIE WIJ ZIJN?


En waarom wij doen wat we doen?

Prepper gerelateerde webwinkels zijn er inmiddels wel genoeg. Maar naar onze mening schiet het web nog altijd te kort in prepper gerelateerde informatie. Informatie in onze eigen prachtige Nederlandse taal wel te verstaan. The Dutch Prepper probeert al sinds 2014 dit gebrek enigzins aan te vullen.

The Dutch Prepper is voor iedere (beginnende) prepper, enthousiasteling of anderzijds geintresseerde die opzoek is naar nuttige informatie omtrent ons favoriete onderwerp en waar wij van hopen dat een ieder er iets aan heeft.

doomsday-prepper-persoon-2.png

GENIET MAAR LET WEL OP...

Wij hopen dat de informatie die je tot je hebt genomen - of nog tot je gaat nemen - van dien aard mag zijn dat je ervan kan leren. Wij hopen zelfs dat je bij jouw eigen - toekomstige - voorbereidingen, vaak zal denken aan de wijsheid die je vond op The Dutch Prepper.

Maar... er rest ons ook nog één klein advies;

Mocht je in het bijzonder bezit zijn van een gezin met kinderen, laat dan de vrijheid en jeugd van deze persoontjes op de eerste plaats komen. Het in angst opvoeden van kinderen kan op latere leeftijd zorgen voor zware psychische klachten. Onthoud dat jij je voorbereid en dat jij verantwoordelijk bent voor een goede afloop.

PROBLEMEN?

Zelfs met de beste bedoelingen kan het wel eens fout gaan...

Bent je aanstootgevende, beledigende of anderzijds onacceptabele content tegen gekomen? Laat het ons dan weten!

Gebruiken wij afbeeldingen of teksten waarvan jij van mening bent dat deze niet op de website van The Dutch Prepper zouden mogen staan omdat ze aan jou, jouw vrouw, broer, zus, moeder, vader, opa, oma of kennis toebehoren? Laat het ons weten!

Mail je probleem dan met een link van de desbetreffende pagina naar: info@thedutchprepper.nl en wij nemen binnen 12 uur contact met je op!

GEEN PROFESSIONALS

Het mag duidelijk zijn dat het team van The Dutch Prepper geen gediplomeerde survival experts of ex NAVY SEALS zijn.

Laat het dan ook duidelijk zijn dat de adviezen, informatie en gedeelde ervaringen gestoeld zijn op gezond verstand en dat The Dutch Prepper onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk gehouden kan worden voor eventuele ongelukken voortvloeiend uit een verkeerde voorbereiding noch aansprakelijk gehouden kan worden voor het uitblijven van TEOTWAWKI.

Over The Dutch Prepper

The Dutch Prepper is opgezet om de (beginnende) prepper, enthousiasteling en anderzijds geïnteresseerde personen te voorzien van nuttige informatie en hiermee wellicht een helpende hand te bieden tijdens voorbereidingen.

© 2014 - 2019 The Dutch Prepper. All Rights Reserved | Proudly powered by Gorilla Internet Marketing

Search