Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen

WIE WIJ ZIJN?

En waarom wij doen wat we doen?

Prepper gerelateerde webwinkels zijn er inmiddels wel genoeg. Maar naar onze mening schiet het web nog altijd te kort in prepper gerelateerde informatie. Informatie in onze eigen prachtige Nederlandse taal wel te verstaan. The Dutch Prepper probeert al sinds 2014 dit gebrek enigzins aan te vullen.

The Dutch Prepper is voor iedere (beginnende) prepper, enthousiasteling of anderzijds geintresseerde die opzoek is naar nuttige informatie omtrent ons favoriete onderwerp.

Wees wijs. Wees voorbereid...

Maar let wel even op!

Wij hopen dat de informatie die je tot je hebt genomen - of nog tot je gaat nemen - van dien aard mag zijn dat je ervan kan leren. Wij hopen zelfs dat je bij jouw eigen - toekomstige - voorbereidingen, vaak zal denken aan de wijsheid die je vond op The Dutch Prepper.
doomsday-prepper-persoon-2.png

Maar... er rest ons ook nog één klein advies;

Mocht je in het bijzonder bezit zijn van een gezin met kinderen, laat dan de vrijheid en jeugd van deze persoontjes op de eerste plaats komen. Het in angst opvoeden van kinderen kan op latere leeftijd zorgen voor zware psychische klachten. Onthoud dat jij je voorbereid en dat jij verantwoordelijk bent voor een goede afloop.

Problemen met de inhoud van onze website?

Zelfs met de beste bedoelingen kan het wel eens fout gaan...

Bent je aanstootgevende, beledigende of anderzijds onacceptabele content tegen gekomen? Of gebruiken wij afbeeldingen of teksten waarvan jij van mening bent dat deze niet op de website van The Dutch Prepper zouden mogen staan omdat ze aan jou, jouw vrouw, broer, zus, moeder, vader, opa, oma of kennis toebehoren? Laat het ons weten! Mail je probleem dan met een link van de desbetreffende pagina naar: info@thedutchprepper.nl en wij nemen binnen 12 uur contact met je op!

GEEN PROFESSIONALS

Het mag duidelijk zijn dat het team van The Dutch Prepper geen gediplomeerde survival experts of ex NAVY SEALS zijn.

Laat het dan ook duidelijk zijn dat de adviezen, informatie en gedeelde ervaringen gestoeld zijn op gezond verstand en dat The Dutch Prepper onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk gehouden kan worden voor eventuele ongelukken voortvloeiend uit een verkeerde voorbereiding noch aansprakelijk gehouden kan worden voor het uitblijven van TEOTWAWKI.

Image