EVENEMENTEN & BEURZEN

OP NAAR HET VOLGENDE EVENT

Met BladeStock 2018 nog vers in het geheugen, is het tijd voor het volgende buitenevenement; Jacht & Buitenleven. Het is voor ons de eerste keer dat wij daar als exposant aanwezig zijn. Maar we hebben ons laten vertellen dat het en geweldig mooi event is en dat het vooral gaat om - duh - jacht en buitenleven! :P

JACHT EN BUITENLEVEN

Jacht & Buitenleven is een buitenevenement in de bossen van het Groene Woud waar een ieder die geïnteresseerd is in de jacht of - wat meer algemeen - het buitenleven terecht kan voor een zeer gevarieerd aanbod. Dus van kleding tot hoeden, van tent tot hangmat en van schoenen tot terreinwagens. Er is een kinderboerderij en er zijn paardenshows. Zin in een ritje met een 4x4 of ga je liever kleiduiven schieten? Er is echt enorm veel te zien en te doen. Er is zelfs gedacht aan live muziek. En wat dacht je van een mega terras met (o.a.) speciaalbieren?
Image

KOM JE OOK!?

Kom je het vrijdag 21, zaterdag 22 of zondag 23 september ook naar Jacht & Buitenleven?
Bestel je tickets vandaag nog!

Over The Dutch Prepper

The Dutch Prepper is opgezet om de (beginnende) prepper, enthousiasteling en anderzijds geïnteresseerde personen te voorzien van nuttige informatie en hiermee wellicht een helpende hand te bieden tijdens voorbereidingen.

© 2014 - 2019 The Dutch Prepper. All Rights Reserved | Proudly powered by Gorilla Internet Marketing

Search