TEOTWAWKI

Veroorzaakt door onze eigen planeet; "moeder" Aarde

Ze is van ons allemaal; de Aarde.

Deze mooie planeet gaf ons het leven en nog altijd zorgt zij voor ons. Máár... met minder moeite dan het laten ontstaan van leven, kunnen de elementen van de natuur en de grilligheid van van de Aarde abrupt een einde maken aan de heerschappij van de mens.

Wordt het de Mega Quake of toch een uitbraak van het dodelijkste virus tot nu toe? Of zijn het toch de gevolgen van een pool verschuiving die de mensheid de das om doet?

Neem tot je de informatie m.b.t. de meest voorkomende scenario's waarbij Moeder Aarde en haar onbekende- maar ook onbegrenste krachten een rol spelen.

This image for Image Layouts addon

TEOTWAWKI door
SUPERVULKAAN

Gebaseerd op geologische gegevens en hét scenario volgens veel preppers is de dreigende uitbarsting van een super vulkaan.

Onder Yellowstone bevindt zich een vulkanische hotspot. De super vulkaan maakt gemiddeld elke 600.000 jaar een grote uitbarsting mee. De laatste grote uitbarsting dateert meer dan 640.000 jaar geleden.

Een nieuwe uitbarsting van een dergelijke omvang kan een vulkanische winter' opleveren die op het gehele noordelijk halfrond jarenlang het leven ontwricht.

Ondanks het feit dat een periode van 40.000 jaar "overtijd" in termen van onze universum een relatieve korte tijd is, betreft dit een serieus te nemen scenario.

Lees binnenkort meer
This image for Image Layouts addon

TEOTWAWKI door
PANDEMIE

Omdat de laatste grote pandemie alweer bijna 100 geleden is, is het volgens velen tijd voor de volgende mensheid vernietig- ende pandemie.

De laatste grote pandemie was rond 1920 en veroorzaakte 500 miljoen zieken en 20 tot 50 miljoen doden. Deze pandemie is beter bekend als de Spaanse griep.

Latere pandemieën zoals de Aziatische griep (1957) met 1 miljoen doden, de Hongkonggriep (1968) met 700.000 doden en de Mexicaanse griep (2009) met ruim 13.000 doden, horen volgens aan- hangers van dit scenario niet thuis in de rij van pandemieën en zijn daarom van mening dat het slechts een kwestie van tijd is eer minimaal een derde van de wereldbevol- king zal sterven aan een nieuwe griepvariant.

Pandemie vinden wij een aannemelijk scenario en verdient de aandacht.
Lees meer
This image for Image Layouts addon

TEOTWAWKI door
POLAR SHIFT

Naast meerdere discutabele oorzaken zijn er bij dit scenario ook zeer uiteenlopende voorspellingen met betrekking tot het moment van de uiteindelijke gebeurtenis.

En als dat nog niet genoeg is, zijn er ook onnoermlijk veel verschillende uitkomsten met betrekking tot wat de mensheid staat te wachten bij een polar shift.

Hier in de BOL van Doomsday-preppers.nl zijn we er nog niet helemaal uit en laten de informatie met betrekkin tot dit scenario ook nog even voor wat het is.

Bekijk het twintig minuten durende documontaire met betrekking tot de polar shift veroorzaakt door de zogenaamde Nibiru planeet. Niet bijzonder geloofwaardig maar zeer vermakelijk om te zien.
Lees meer