DE SCENARIO'S

MEERKEUZE MOGELIJKHEDEN

Of het uiteindelijk de mens zelf is die het einde van de wereld zoals wij die kennen op zich afroept, of dat het toch Moeder Natuur is die de mensheid een handje helpt weet natuurlijk niemand. Wat wel bekend is, zijn de verschillende scenario's. Rampsceanrio's die voor veel gelijkgezinde de reden is om bezig te zijn met het treffen van bepaalde voorbereidingen.

Niet specifiek op volgorde van waarschijnlijk maar eerder op volgorde van aannemelijkheid, kun je hier lezen aan welke bedreigingen de mensheid dagelijks wordt bloodgesteld.

Heb je een aanvulling op de verschillende scenario's? Of wellicht zelfs een scenario die wij niet benoemen? Laat het ons weten en stuur je idee naar: info(a)thedutchprepper.nl

Opzoek naar gelijkgezinde!?

...en ben je (nog steeds) lid van Facebook?

In de besloten Facebook groep; Prepper Nederland zijn meer dan duizend gelijkgezinden uit Nederland en België actief en delen dagelijks hun voorbereidingen, ervaringen en adviezen!
39601903_m-1.jpg

DOOR DE MENS

De aanslagen in België, Frankrijk, Duitsland, het gekibbel tussen Rusland en Amerika, Nucleaire dreiging vanuit Noord Korea...

Het is op z'n zachts gezegd onrustig in de wereld. Het is dan ook niet verrassend dat het aantal mensen dat zich voorbereid op een mogelijk rampscenario, met de dag toeneemt.

Lees meer over de mogelijke maatschappij ontwrichtende scenario's met de mens in de hoofdrol.

doomsday-preppers-moeder-aarde.jpg

MOEDER NATUUR

Ze is van ons allemaal; de Aarde. Deze mooie planeet gaf ons het leven en nog altijd zorgt zij voor ons.

Máár... met minder moeite dan het laten ontstaan van leven, kunnen de elementen van de natuur en de grilligheid van van de Aarde abrupt een einde maken aan de heerschappij van de mens. 

Lees verder over de vernietigende krachten op en in onze planeet die zomaar een einde kunnen maken aan alles dat je lief hebt.

doomsday-preppers-van-buiten-af.jpg

VAN BUITEN AF

Is het de mensheid zelf niet en spaart de planeet waarop wij leven ons ook nog even? Dan hebben we natuurlijk altijd nog de dreiging van buiten af.

Wacht ons het zelfde lot als de dino's? Of is de waarschuwing van wijlen Stephen Hawking helemaal zo gek nog niet en wacht ons een invasie van een buitenaardse levensvorm.

Lees meer over de verschillende manieren waarop de mens wellicht ooit op de knieën gaat door of voor iets van buiten deze planeet!

Over The Dutch Prepper

The Dutch Prepper is opgezet om de (beginnende) prepper, enthousiasteling en anderzijds geïnteresseerde personen te voorzien van nuttige informatie en hiermee wellicht een helpende hand te bieden tijdens voorbereidingen.

© 2014 - 2019 The Dutch Prepper. All Rights Reserved | Proudly powered by Gorilla Internet Marketing

Search