EIGEN NIEUWS

SLECHT VOORBEREID

Eigenlijk waren wij van plan een heel stuk te schrijven over de toedracht van deze gebeurtenis. Een lekker lang stuk over hoe hard wij hebben moeten werken om te staan waar wij nu staan en hoe dit alles voelt als een soort van persoonlijke aanval. Maar dat doen wij toch maar niet en houden het bij een beknopte versie.

DIT IS ER GEBEURD

Wij zijn bestolen. Een of meerdere inhalig peronen hebben door het plaatsen van fradulezue bestellingen voor ruim €1200 aan artikelen van ons ontvreemd. Mooie, fijne producten waarvoor wij hard hebben moeten werken om deze in onze webshop aan te kunnen bieden. Producten die wij waarschijnlijk nooit meer terug zullen zien... evenals de ruim €1200,- aan totale verkoopwaarde. En dat... Dat vinden wij ronduit kl#te! 

Image

BELONING

Wij bieden een beloning van €500,- shop-te-goed voor de tip die leidt tot de aanhouding van het boefje die er vandoor is gegaan met onze spullen zonder de intentie te gaan betalen.

DIT IS WAT WIJ WETEN

Een groot aantal van deze bestellingen zijn afgehaald bij PostNL pakketpunten. Dit zijn de steden waar de bestellingen afgeleverd zijn:

  • Amstelveen
  • Hilversum
  • Rotterdam,
  • Utrecht
  • Zeist,
  • Zoetermeer.

EN DIT IS ER ONTVREEMD

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

HET MEEST RECENTE NIEUWS

No item found!

Over The Dutch Prepper

The Dutch Prepper is opgezet om de (beginnende) prepper, enthousiasteling en anderzijds geïnteresseerde personen te voorzien van nuttige informatie en hiermee wellicht een helpende hand te bieden tijdens voorbereidingen.

© 2014 - 2019 The Dutch Prepper. All Rights Reserved | Proudly powered by Gorilla Internet Marketing

Search