www.prepper-webshop.nl

The Dutch Prepper Webshop

EEN LOGISCH VERVOLG

Toen de reguliere website eenmaal draaide en wij via onze social media kanalen steeds vaker contact kregen met gelijkgezinden begon het idee te leven om naast het verschaffen van informatie ook iets te gaan doen met de fysieke kant van het preppen. 

Als groot voorbeeld en de absolute voorloper op alle prepper webwinkels hadden wij Prepshop.nl van Jeroen Klaassen. Hoewel deze webshop toen al een over-compleet assortiment had, waren wij van mening dat er nog iets te winnen viel m.b.t. een andersoortig assortiment. En zo was The Dutch Prepper Webshop de eerste prepper webshop waar je naast de gebruikelijke artikelen ook terecht kon voor een vorm van zelfverdediging c.q. bewapening. 

Vandaag de dag durven wij inmiddels wel zeggen dat The Dutch Prepper Webshop behoort tot één van de bekendere prepper webwinkels van Nederland én België.
Image

Kant-en-klare
NOODPAKKETTEN

Ga je voor een zorgvuldig samengesteld noodpakket van The Dutch Prepper of stel je er zelf één samen?
Lees meer...

Must-have
BUG OUT BAG

Welke zelfrespecterende prepper heeft 'm niet; de BOB oftewel de Bug Out Bag! Wat zou d'r in moeten zitten en wat niet?
Lees meer...

Lang houdbare
NOODRANTSOENEN

Ga je voor goed geconserveerd voedsel uit blik bij de supermarkt om de hoek of ga je toch voor de NRG-5 noodrantsoenen?
Lees meer...

Wegwerp, half- of volgelaats
MOND- & GASMASKERS

Eind 2019 nog een gespreksonderwerp voor extreme gevallen. Anno 2020 waarschijnlijk een van de meest aangeboden productgroepen; ademhalingsbescherming.
Lees meer...

Je kan maar drie dagen zonder
SCHOON DRINKWATER

Schoon drinkwater is onmisbaar in iedere langdurige noodsituatie en daarom essentieel bij een goede voorbereiding. Maar hoe ga je schoon drinkwater waarborgen?
Lees meer...