PREPPER WEBSHOP

EEN LOGISCH VERVOLG

Toen de reguliere website eenmaal draaide en wij via onze social media kanalen steeds vaker contact kregen met gelijkgezinden begon het idee te leven om naast het verschaffen van informatie ook iets te gaan doen met de fysieke kant van het preppen. 

Als groot voorbeeld en de absolute voorloper op alle prepper webwinkels hadden wij Prepshop.nl van Jeroen Klaassen. Hoewel deze webshop toen al een over-compleet assortiment had, waren wij van mening dat er nog iets te winnen viel m.b.t. een andersoortig assortiment. En zo was The Dutch Prepper Webshop de eerste prepper webshop waar je naast de gebruikelijke artikelen ook terecht kon voor een vorm van bewapening. 

Vandaag de dag denken we wel dat wij inmiddels mogen zeggen dat wij één van de bekendere prepper webwinkels van Nederland en België zijn.
Image
the-dutch-prepper-comfort-noodpakket-1p.png

Kant-en-klare noodpakketten

Ook al is het in Nederland allemaal goed geregeld, een paar dagen zonder elektriciteit of stromend water is lastiger dan je zou denken.

Het is dan ook niets voor niets dat zelfs onze overheid het advies geeft om voor minimaal 72 uur aan eten en drinken in huis te hebben en daarnaast een goed noodpakket aan te leggen. 

Naast noodrantsoenen en verschillende manieren om aanwezigheid van zuiver drinkwater te kunnen verzekeren kan je in onze webshop ook terecht voor meerdere soorten kant-en-klare noodpakketten. Van een eenpersoons noodpakket tot een noodpakket voor een compleet gezin. 

MAAR ER IS MEER

Naast onze paradepaardjes hebben wij natuurlijk nog veel meer te bieden. Lees verder om te bekijken wat we allemaal in ons assortiment hebben.

Over The Dutch Prepper

The Dutch Prepper is opgezet om de (beginnende) prepper, enthousiasteling en anderzijds geïnteresseerde personen te voorzien van nuttige informatie en hiermee wellicht een helpende hand te bieden tijdens voorbereidingen.

© 2014 - 2019 The Dutch Prepper. All Rights Reserved | Proudly powered by Gorilla Internet Marketing

Search