T.E.O.T.W.A.W.K.I.

Ofwel; "het einde van de wereld zo als wij die kennen" veroorzaakt door:

iets van buiten deze planeet

Hoewel de kans op TEOTWAWKI veroorzaakt door een buitenaards scenario statistisch gezien relatief klein is, zijn de gevolgen wellicht minder klein.

Neem tot je de informatie m.b.t. de meest voorkomende scenario's waarbij het universium en haar onbekende- maar ook onbegrenste krachten een rol spelen.

doomsday-preppers-emp.jpg

EMP | ZONNESTORM

Gestoeld op het feit dat onze zon aan het einde is van haar elf-jarige cyclus, is dit scenario van de alles vernietigende zonnestorm.

Bij het einde van zo'n cycles stoot onze zon gigantische hoeveelheden energie in de vorm van elektromagnetische straling af, welke zeer schadelijk kan zijn voor elektronica.

Het scenario veroorzaakt door een EMP is een wereld waarin al de technologie die wij op dagelijkse basis gebruiken (auto's, vliegtuigen, computers, mobiletelefoons, etc) onbruikbaar worden.

Wij zijn van mening dat dit scenario serieus genomen kan worden.
doomsday-preppers-van-buiten-af.jpg

APOPHIS

Eind 2004 vollop in de media en vanaf dat moment ook niet langer 2004MN4 genoemd en ondertussen ook beter bekend als Apophis.

Volgende de laatste berekeningen van NASA is de kans op een botsing met de Aarde of onze maan 1 op 250.000. En dat is statistisch gezien dus een zeer kleine kans.

Mocht deze Apophis inslaan dan hebben wij te maken met een kracht die te vergelijken is met 114.000 maal de energie die vrij kwam bij de aanval op Hiroshima.

Ondanks de zeer geringe kans op een botsing zullen wij zeker tot 13 april 2029 de hemel nouwlettend in de gaten houden.
39601903_m-1.jpg

BUITENAARDS BEZOEK

Voor de één een absolute, onzinnige c.q. onmogelijke situatie. Voor de andere een reële dreiging of in ieder geval een mogelijkheid; het bezoek van buitenaardse wezens met TEOTWAWKI als gevolg.

Dát er meer leven moet zijn dan alleen hier op Aarde is voor ons niet meer dan logisch. Dat dit leven dan ook daadwerkelijk naar Aarde toekomt met welke bedoelingen dan ook is voor ons niet ondenkbaar.

Bekijk de korte documontaire waarin Stephen Hawking verteld over buitenaarde wezens maar ook waarschuwd voor deze "aliens' en waarom het eigenlijk helemaal niet zo verstandig is om contact te zoeken.

Over The Dutch Prepper

The Dutch Prepper is opgezet om de (beginnende) prepper, enthousiasteling en anderzijds geïnteresseerde personen te voorzien van nuttige informatie en hiermee wellicht een helpende hand te bieden tijdens voorbereidingen.

© 2014 - 2019 The Dutch Prepper. All Rights Reserved | Proudly powered by Gorilla Internet Marketing

Search