T.E.O.T.W.A.W.K.I.

OFWEL; "HET EINDE VAN DE WERELD ZO ALS WIJ DIE KENNEN" VEROORZAAKT DOOR:

de mens

Is het dan toch de mens die voor haar eigen (bijna) ondergang gaat zorgen? Is het eindresultaat van vele duizenden jaren evolutie dan uiteindelijk; zelfvernietiging?

De scenario's beschreven op deze pagina zijn van onze eigen hand, veroorzaakt door onwetendheid, arrogantie of hebzucht... of een combinatie van de drie.

doomsday-preppers-de-mens-zelf.jpg

GREAT DEPRESSION II

Momenteel opnieuw de angst van velen en opnieuw de oorzaak van de prepper groei. De val van de maatschappij op wereld niveau door de financiële en economische crisis.

Met de gebeurtenis aan het einde van 1929 in het achterhoofd, zijn velen bang voor een herhaling van deze geschiedenis.

doomsday-preppers-heilige-oorlog.jpg

HEILIGE OORLOG

Volgens sommige is het een herhaling van wat de Christenen deden gedurende de late middeleeuwen...

De IS, Boko Haram, Al Qaida... het zijn feitelijk allemaal ideologisch en religieus gemotiveerde organisaties die middels geweld een poging doen om veranderingen te bewerkstelligen.

39601903_m-1.jpg

NUCLEAIRE AANVAL

Wat de wereld in de 2de helft van de 20ste eeuw in haar greep hield, heeft een come back gemaakt... de dreiging van een nucleaire aanval.

Naast een de vermoedelijke dreiging uit het Midden Oosten zijn het nog steeds voornamelijk Trump, Kim Jong Un en de grote rode knop die de gemoederen bezig houden.

Over The Dutch Prepper

The Dutch Prepper is opgezet om de (beginnende) prepper, enthousiasteling en anderzijds geïnteresseerde personen te voorzien van nuttige informatie en hiermee wellicht een helpende hand te bieden tijdens voorbereidingen.

© 2014 - 2019 The Dutch Prepper. All Rights Reserved | Proudly powered by Gorilla Internet Marketing

Search